Hoe werken wij:

Wil je op een prettige en persoonlijke wijze je rijbewijs halen, waar kwaliteit vooropstaat? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Door de persoonlijke aanpak kunnen wij alle soorten leerlingen begeleiden naar het rijbewijs, ook de leerlingen met een angst.

Wij geven les in een Mazda CX-30 voorzien van alle nieuwste technieken. Om het autorijden op een duidelijke en gestructureerde manier aan te leren maken wij gebruik van de RIS methode. Hierdoor kan je de les van te voren voorbereiden en daarmee zorgen dat je de lestijd zo effectief mogelijk benut. Want zoals het gezegde ook zegt “tijd is geld”.

Lestijden:

In onze branche is het belangrijk dat we flexibel zijn in onze werktijden. Daarom hebben wij geen 9 tot 5 mentaliteit, zodat er altijd wel een les moment te plannen is. Voor onze leerlingen zijn we op de volgende tijden bereikbaar:

Maandag t/m donderdag van 7.00 uur tot 18.00 uur;

Vrijdag van 7.00 uur tot 16.00 uur;

Zaterdag van 7.30 uur tot 13.00 uur.

Voor een jarige kunnen we in overleg op zondag tijd vrij maken, want wat is er leuker dan op je verjaardag je eerste rijles te hebben.


IMG_0009 b-rijbewijs 2-min

Waar rijden wij:

Onze rijschool ligt net naast Breda in het mooie plaatsje Bavel, wat mooi centraal in ons werkgebied ligt. Hierdoor kunnen we een hele hoop plaatsen rondom Breda bereiken. Wij geven rijles aan leerlingen uit onder andere Breda, Teteringen, Bavel, Ulvenhout, Dorst, Rijen, Molenschot etc.

Doordat wij een groot gebied bestrijken, zorgen we ervoor dat we de lessen effectief plannen. Hierdoor heeft een leerling altijd een productieve les en is hij/zij niet alleen taxi aan het spelen.

De grote stad:

Om onze leerlingen goed voorbereid zelfstandig de weg op te helpen rijden wij niet alleen rondjes CBR. Een leerling die op examen gaat zegt nog steeds tegen mij “ben ik hier al eens geweest??”. Daarom rijden wij ook standaard 2 weken voor het examen een blok van 2,5 uur naar Rotterdam. De drukte, hectiek en complexiteit van het verkeer daar zorgt voor een nog betere basis om zonder ons op pad te gaan. Wij leiden niet alleen op voor het rijbewijs, maar ook om een echt goede bestuurder te worden.

RIS – Rijopleiding

De Rijopleiding in Stappen (kortweg RIS) is een opleidingsmethodiek waarbij wij je stap-voor-stap leren om te autorijden. Door deze techniek ben je beter voorbereid op deelname aan het verkeer.

Volgens de RIS methode ga je steeds een stap verder als je de vorige stap voldoende beheerst. De verschillende stappen bestaan uit theoretische kennis maar zeker ook uit de praktijkkennis. Ook krijg je bij de Rijopleiding in Stappen huiswerkopdrachten mee. We passen de snelheid van de opleiding aan jou aan.

De totale opleiding bestaat uit 4 modules welke zijn onderverdeeld in de verschillende stappen.

Wat zijn de voordelen van een RIS opleiding:

Een RIS opleiding is niet duurder dan een reguliere opleiding en duurt niet langer, maar zorgt juist voor meer rust in het hoofd van de leerling. Niet alles tegelijk, maar stap voor stap.

Aanmelden:

Als je na het lezen interesse of vragen hebt kan je met ons contact opnemen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk proberen te antwoorden.