Over ons

Ivo

Mijn naam is Ivo van Gils. Geboren en getogen in Bavel, maar nu woonachtig in Breda.

Van oorsprong kom ik uit de elektrotechniek, maar in 2009 kwam ik in aanraking met het rijschoolvak. Het werken met mensen,  ze wat aanleren en bezig zijn met het verkeer trok me zo aan dat ik de opleiding tot instructeur ben gaan volgen. Eerst voor de auto toen voor de aanhangwagen en daarna ook nog voor de motor.

In 2011 ben ik gestart als instructeur bij Autorijschool Jan Over, waar ik in de afgelopen jaren heel veel heb mogen leren. Per 1 januari 2017 heb ik de kans met 2 handen aangegrepen om voor mijzelf te starten met Rijschool-Ivo. Hier heb ik heel veel zin in!

In de jaren als instructeur heb ik met verschillende leerlingen leren werken. Met makkelijke en moeilijke leerlingen, snelle en langzame, jong en oud, het is allemaal super leuk. Toen bleek ook dat mijn geduld, enthousiasme en aandacht voor de leerling een heel goede invloed heeft op leerlingen met een angst. De afgelopen jaren heb ik veel leerlingen met rij- of faalangst geholpen aan het rijbewijs. De sleutel daarbij is rust en vertrouwen in zichzelf.

Heel belangrijk in de opleiding vind ik een persoonlijke aanpak. Je bent geen nummer, maar een persoon. Daarbij nemen we ook altijd de tijd na de eerste rijles om de opleiding door te spreken.  Hierbij worden ook de eventuele ouders mee in de gesprekken betrokken.

Bij ons is het ook altijd mogelijk dat een ouder meerijdt tijdens de rijles. Veel leerlingen hebben voor hun 18e hun rijbewijs, waardoor ze nog een periode met de ouders gaan rijden volgens 2toDrive. Zo weten de ouders wat de leerling leert en kan.

Marieke

Mijn naam is Marieke van Gils. Geboren en getogen in Breda. Sinds 2010 ben ik samen met Ivo en in 2016 getrouwd.

Nadat ik van de middelbare school ben gegaan, ben ik in de zorg terecht gekomen. Hier heb ik 15 jaar lang met veel plezier in de thuiszorg gewerkt. Het leuke van de zorg vond ik het werken met de mensen en alle verhalen die ze vertellen.

Op 1 januari 2017 is Ivo zijn eigen rijschool gestart en ben ik de administratieve taken hiervan gaan uitvoeren. In dit jaar ben ik heel veel interesse gaan krijgen in de rijschool. Hoe Ivo elke keer sprak over zijn leerlingen vind ik heel interessant. Daarom ben ik mee gaan rijden om een nog beter beeld te krijgen wat er allemaal gebeurd in de lesauto.

Toen de drukte in de rijschool alleen maar toenam zijn wij samen gaan kijken naar de opleiding tot instructeur. Hiermee ben ik in november 2017 gestart. In de tijd van mijn opleiding ben ik heel veel uren met Ivo meegegaan rijden om ervaring op te doen.

Op het moment dat ik stage mocht gaan rijden ben ik meteen voorin gaan zitten, want daar doe je de meeste ervaring op. Ivo heeft mij daar heel veel ruimte voor geven, waardoor ik een hele sterke basis heb om alleen op pad te gaan met mijn leerlingen.

Deze sterke basis heeft ervoor gezorgd dat ik een super examen hebt kunnen rijden en met complimenten van de examinator ben geslaagd.

Ook bij mij geldt dat je geen nummer bent, maar een persoon. Deze persoonlijke aanpak is de sleutel tot succes.

Aanmelden:

Als je na het lezen interesse of vragen hebt kan je met ons contact opnemen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk proberen te antwoorden.