Lotte Steenbakkers in 1 keer geslaagd!!!

Een paar jaar geleden had je ex vriendje bij mij zijn rijbewijs gehaald. Tijdens zijn lessen was je een ritje meegereden en ook zelf achter het stuur gezeten. Toen wist je het ik wil bij Ivo mijn rijbewijs halen. Je moeder verklaarde je voor gek, want het was wel elke les met de trein naar Breda. (Soms bracht ik je thuis)

Zo geschiede het en begon je eind vorig jaar bij mij met je lessen. Heel onzeker maar met heel veel energie elke les ging je er tegenaan. Je werkte hard en samen zorgde we ervoor dat je stap voor stap dichter bij het doel kwamen.

Een aantal weken geleden had je de tussentijdsetoets die je een hoop rust en vertrouwen gaf dat je op de goede weg was. Na de toets hebben we de tips nog verder uitgewerkt en als toetje reden we nog een rondje Rotterdam. Vandaag op examen, waarbij het voorrijden lekker ging tot de laatste meters pfffff wat werd je gespannen.

Gelukkig heb je er goede energie van gemaakt en ben je mooi in 1 keer geslaagd!! Lotte heel veel plezier ermee ik zal je missen in de auto, maar als we in ons nieuwe huis zitten kom je gezellig op de koffie!!