Iris Coppens in 1 keer geslaagd!!!

Vandaag was de dag waar je zo naar uit keek, maar ook waar je zo snel mogelijk vanaf wou. Je examen mocht je vandaag rijden.

in je lessen hebben we samen hee hard gewerkt om je vertrouwen te geven en een goed zelfstandig chauffeur te maken. Al dat nieuwe in de auto was niet echt je ding. Toen het vertrouwen begon te groeien ging je niveau ook hard omhoog.

je tussentijdsetoets was een zeer waardevol leermoment en de les naar Rotterdam had nog een extra boost vertrouwen. Waarmee we vandaag het examen in gingen.

We hadden een hee fijne examinator die je ook duidelijk aangaf een foutje mag, maar je moet het wel zelf oplossen. Dit ging heel goed, maar blijf wel ook een stilstaande stadsbus in de gaten houden hahaha.

Teruggekomen van je examen kon de examinator maar 1 ding en dat was je feliciteren met een mooie rit en het binnenhalen van je rijbewijs. Heel veel plezier ermee Iris dat heb je mooi gedaan!!

Jelle Thoen geslaagd!!!

Gefeliciteerd met je rijbewijs,Jelle!! Na een mooie start van de opleiding gingen we de wereld verkennen. Soms kwam het theoretisch denken naar boven maar jij

Lees verder »