Emy Ott geslaagd!!!

Soms heb je een leerling die super lekker kan rijden, maar dan gewoon niet het examen door komt. Helaas hadden we dit probleem met Emy.

Dit weerhield haar niet door te vechten met ons, opgeven is geen optie!! Daar hielden we ons aan vast hoe moeilijk het ook soms was.

Vandaag weer naar het cbr, met de moed in de schoenen onderweg pfff als het maar niet weer mis gaat. Na een goed gesprek met de examinatrice mocht je onderweg. Je kreeg een verschrikkelijk moeilijke route voor je voeten gegooid. Bij terugkomst keek de examinatrice mij en jouw aan en vroeg “waarom ben je niet eerder geslaagd”???

Hierna kwamen de complimenten waar jij van ging blozen. Je rijdt een voortreffelijke rit, ik lag met mijn stoelverwarming aan bijna naast je te slapen. Als mijn dochter zo zou rijden dan zou ik elke keer liggen slapen… Nou grotere complimenten kon je niet krijgen!! Ga er nu lekker van genieten Emy je hebt het dubbel en dwars verdient!!

Gijs Burgering Geslaagd!!!

Laten die mooie bergweggetjes maar komen, Gijs!! Gefeliciteerd!! De opleiding verliep stabiel.  De tussentijdse toets gaf jou een mooie zet in de goede richting doordat

Lees verder »