Aileen Oudshoorn in 1 keer geslaagd!!!

Je rijlessen was je gestart bij een andere rijschool. Maar na 30 lessen nog geen bijzondere verrichtingen begon je eens rond te vragen of dit wel klopte. Je zusje reed al bij mij en die had er na veel minder al wel geoefend.

Na de eerste les bij mij en van mij hoorde waar je stond schrok je en was je eigenlijk wel een beetje boos op mij. Toch besloot je met mij verder te gaan en zijn we keihard gaan werken naar het rijbewijs.

In de opleiding zijn we vooral gaan werken aan je boosheid na een foutje, wat kon jij boos worden pffff. Bij de toets heb je veel leermomenten meegenomen om samen met mij aan te werken.

Afgelopen weekend waren we nog even een rondje in Rotterdam gaan rijden. Het vertrouwen wat je hieruit meenam zorgde ervoor dat je met zin het examen in ging. Maar wat was het spannend voor je, gelukkig hadden we samen het goede examen gekozen.

Je maakte het op het wind de examinator niet makkelijk, gelukkig ving je de fout goed op en ben je gewoon in 1 keer geslaagd!!! Heel veel plezier met het rijbewijs en natuurlijk ook met de zwangerschap!!